Steven Keurmijnboot

Waar sta ik voor?

Het aanbieden van een hoogwaardige kwaliteitskeuring. Ik zet de kwaliteit altijd voorop.

Over mij
Mijn naam is Steven. Ik ben als jonge jongen in aanraking gekomen met watersport door mijn vader. Hij heeft mij zeilen geleerd en de passie voor de watersport bijgebracht. Toen het zover was dat de eerste aankoop voor de deur stond, ben ik door schade en schande wijs geworden. Ik had een klein budget en geen kennis, geen prettige combinatie.

Noodgedwongen, omdat er van alles aan mijn eerste aanwinst mankeerde, ben ik zelf gaan klussen en repareren. Daar ben ik niet meer mee gestopt. Door de jaren heen kwamen er steeds grotere klussen voorbij, totdat het punt werd bereikt, dat er ineens een bedrijf stond en mijn passie omgezet kon worden in mijn werk.

Dit heeft geresulteerd in het EMCI lidmaatschap en certificering. Ik verzorg aankoopkeuringen door heel Europa, op pleziervaartuigen tot 25 meter. Wat voor mij belangrijk blijft, is om altijd terug te blijven denken aan waar ik ben begonnen. Ik vond het toen heel spannend, om mijn eerste schip te kopen. En het blijft spannend, ook voor de meeste mensen die ik in mijn werk tegen kom. Ik vind het fijn dat ik onzekerheden en spanning weg kan nemen, door een helder en onafhankelijk beeld te schetsen van de beoogde aankoop. Zo is voor mij de cirkel rond.

whatsapp