Steven Keurmijnboot

Waar sta ik voor?

Het afstemmen van uw verhaal t.o.v. het verhaal van het schip. Dit alles moet in verhouding zijn tot de aanschafprijs van het schip.

Over mij
Mijn naam is Steven. Ik ben als jonge jongen in aanraking gekomen met watersport door mijn vader. Hij heeft mij zeilen geleerd en de passie voor de watersport bijgebracht. Toen het zover was dat ik mijn eigen boot voor het eerst ging kopen, ben ik door schade en schande wijs geworden. Ik had een klein budget en geen kennis, geen prettige combinatie.

Noodgedwongen, omdat er van alles aan mijn eerste aanwinst mankeerde ben ik zelf gaan klussen en sleutelen. Ik kwam erachter dat ik dit eigenlijk heel leuk vond en dat is uitgegroeid tot het restaureren van een aantal schepen.

Uiteindelijk ben ik in de leer gegaan bij een aantal keurmeesters in Nederland en heb ik mijzelf verder bekwaamd in de techniek van schepen middels het aanpakken van steeds grotere en gecompliceerdere klussen. Hier heb ik enorm veel kennis opgedaan die ik nu graag inzet om jou te helpen bij de aanschaf van jouw boot. En, met een prijs die past bij je budget, tenslotte wil je niet 10% van je budget kwijt zijn aan een keuring.

Mijn missie:
''Het betaalbaar houden van de aanschaf, het gebruik en het onderhoud van jouw zeil/motorschip.''

Keurmijnboot.nl is nu ook via Whatsapp bereikbaar tijdens openingstijden.

whatsapp+31615401619