Wat klanten over mij zeggen

"Door de aankoopkeuring heeft het mij een goed gevoel gegeven voor de aankoop van mijn nieuwe boot. Deskundig en veel tips meegekregen"
⭑⭑⭑⭑⭑
⭑⭑⭑⭑⭑
- Melvin Baas
"Steven heeft onze droom in scherven laten breken en daar zijn wij hem dankbaar voor. Gek hè? Maar dit voorkwam dus een strop van vele 10duizenden euro's. Steven heeft al vanaf het moment dat we contact opnamen veel meegedacht. Vriendelijke en duidelijke uitleg en geduld in zijn antwoorden. Ondanks dat de uitslag negatief was voor de verkoper en die daardoor best wel geschokt was, bleef de sfeer goed door Steven. Daarbij is de uitleg duidelijk. Wij zetten hem zeker voor de volgende mogelijke aankoop weer in."
⭑⭑⭑⭑⭑
⭑⭑⭑⭑⭑
- Ikke dus
"We hebben bij de aankoop van onze boot een keuring laten doen door Steven Tolhuis van Keurmijnboot.nl. Omdat onze boot ruim 50 jaar oud is zijn er natuurlijk altijd punten waar je goed op moet letten. Steven heeft alles kunnen controleren en kwam na afloop met een aantal duidelijke en goed tips voor het onderhoud van onze boot. Al met al een fijne ervaring met iemand die duidelijk verstand van zaken heeft en daarnaast ook echt een liefhebber van de watersport."
⭑⭑⭑⭑⭑
⭑⭑⭑⭑⭑
- Hoog Huizen
"Gisteren een boot laten keuren door Steven van Keurmijnboot. Van te voren al een paar keer contact gehad en had hij al meegedacht over wat er met name belangrijk zou zijn om goed te bekijken van het betreffende schip, mede door de leeftijd. Wat vooral de doorslag gaf om met Keurmijnboot in zee in te gaan, was het prettige contact en de vragen en adviezen die Steven van te voren had. Vervolgens de pragmatische aanpak van de keuring van dit "ervaren project op leeftijd". De keuring zelf gaf een goed beeld van de boot en ook erg duidelijk wat er her en der mankeerde aan de boot. Op basis van deze punten die uit de keuring kwamen, hebben we toen besloten om van de koop af te zien. Jammer, maar wel erg blij dat we de keuring hebben laten doen. Hier hadden we niet mee rond willen varen. Kortom zeer tevreden met de keuring door Steven van Keurmijnboot."
⭑⭑⭑⭑⭑
⭑⭑⭑⭑⭑
- Mark
"Steven heeft onze boot gekeurd op een zeer professionele wijze. Nam alle tijd voor zijn werkzaamheden en gaf steeds uitleg en toelichtingen. Bijzonder prettige man en heel goed in zijn werk Een aanrader Rob"
⭑⭑⭑⭑⭑
⭑⭑⭑⭑⭑
- rob nauta
"Als onervaren botenkoper ontving ik alle tips en ondersteuning in het beoordelen van de juiste boot voor mij. En natuurlijk de juiste boot om in te investeren. Intussen hebben we vastgesteld dat ik iets meer budget mag inbrengen om mijn wensen te verwezenlijken, dus dit jaar nog maar een keertje huren. ... to be continued ... Met Steven!"
⭑⭑⭑⭑⭑
⭑⭑⭑⭑⭑
- Lucien Craft
"Voor een aankoopkeuring van een zeilboot, Steven ingeschakeld. Dit ervaren als zeer prettig in de communicatie en als zeer deskundig."
⭑⭑⭑⭑⭑
⭑⭑⭑⭑⭑
- Karola van der Velde
"Fijne bedreven keurhulp bij het zoeken naar mijn boot. Heeft mij uitstekend geholpen met het keuren van mijn toekomstige boot kwam met dingen over de motor die ik nooit gezien of gehoord zou hebben. Zeer vakkundig en een fijne open communicatie. Aanrader."
⭑⭑⭑⭑⭑
⭑⭑⭑⭑⭑
- Jur ben
"Ik heb Steven ervaren als een zeer deskundig persoon. Hij brengt zaken aan het licht die ik zelf nooit had kunnen constateren. Bij de volgende boot ga ik Steven zeker weer inschakelen. Steven reageert direct op vragen en communiceert goed/duidelijk. Ik heb Steven ook aangeraden bij vrienden die op zoek zijn naar een zeiljacht."
⭑⭑⭑⭑⭑
⭑⭑⭑⭑⭑
- B Roelofs
"De keuring als zeer prettig en professioneel ervaring. De heer Tolhuijs gaat op een gestructureerde manier door de boot en komt hierna met een overzichtelijk rapport en advies voor de aankoop. Communicatie verliep voorspoedig en hij nam ruim de tijd om de boot te inspecteren. Ik beveel de heer Tolhuijs zeker aan voor het keuren van een boot."
⭑⭑⭑⭑⭑
⭑⭑⭑⭑⭑
- Amber Liesting
"Dit zou de eerste boot zijn die ik ooit zou kopen, maar dat is helaas niet doorgegaan wegens financiële redenen. Ik had Steven van keurmijnboot.nl gevraagd of hij een keuring zou kunnen doen, hoe je een boot moet kopen en waar je naar moet kijken. De keuring kon snel geregeld worden en Steven heeft snel en duidelijk alles uitgelegd. Volgende keer als ik overweeg een boot te kopen, kom ik hier zeker weer!"
⭑⭑⭑⭑⭑
⭑⭑⭑⭑⭑
- Djimmer Bosman
"17 december j.l. heeft Steven van Keurmijnboot.nl een aankoopinspectie verricht aan een Bavaria 39 Cruiser uit 2006 welke medio januari a.s. aan ons wordt overgedragen. Om voor Steven van Keurmijnboot te kiezen bleek een hele goede keus. Steven is deskundig, gedreven, accuraat maar staat ook zijn mannetje als een jachtmakelaar bepaalde zaken een kant op wil sturen of wil weerleggen. Steven laat zich niet zomaar overrulen. Zijn inspectie heeft uiteindelijk bepaalde zaken aan het licht gebracht waar de eigenaar en de jachtmakelaar geen weet van hadden. Wij hebben ons voordeel hiermee kunnen doen. Voor .b.v. het controleren van de dek/romp verbinding zijn alle schotten achterin de kastjes door hem één voor één losgeschroefd en is cm voor cm door hem bekeken. Hij is dus zeer accuraat en zeker aan te raden voor een inspectie of aankoopkeuring van uw boot. Ook geeft hij naar aanleiding van geconstateerde gebreken goede en deskundige adviezen hoe hier mee om te gaan. Zijn feedback achteraf is zeer correct en je mag hem later overal over bellen. Top! Dank je wel Steven, Ronald en Joke"
⭑⭑⭑⭑⭑
⭑⭑⭑⭑⭑
- Ronald Visser
"Steven heeft een professionele werkwijze en is heel betrokken. Hij neemt veel tijd om advies te geven, ook vooraf aan een eventuele keuring. Hij heeft een nuchtere kijk op zaken en is heel grondig in zijn werkwijze. Veiligheid staat zeer hoog in het vaandel en daarnaast is hij heel fijn in de omgang. Ook na het betalen van de factuur zet hij zich nog in om alles tot een goed einde te brengen."
⭑⭑⭑⭑⭑
⭑⭑⭑⭑⭑
- Albert Blijdorp
"Steven heeft mij heel goed geholpen bij de keuring van een boot. Hij is heel professioneel: geeft deskundige adviezen en communiceert direct en open. Bij de aankoop van een boot heeft bij mij gecoacht."
⭑⭑⭑⭑⭑
⭑⭑⭑⭑⭑
- Douwe Hoitsma
"Steven reageert snel en help al voor een keuring met tips. Prettig om mee samen te werken en levert een eerlijk advies."
⭑⭑⭑⭑⭑
⭑⭑⭑⭑⭑
- Marc Souwer
"Steven heeft mijn Contest 35s gekeurd. Zeer professioneel in de wijze waarin hij dit heeft aangepakt maar ook zeer fijn in de omgang. Neemt de tijd om het complete proces voor alle betrokkenen met vertrouwen te laten verlopen."
⭑⭑⭑⭑⭑
⭑⭑⭑⭑⭑
- Menno Kroese
"Heel behulpzaam en snel geholpen. Ik heb een aankoopkeuring uit laten voeren. Er is mij een eerlijk oordeel gegeven over de boot waar ik al een beetje verliefd op was. Niet doen was het oordeel. Ik durf wel te zeggen dat de keuring mij heeft behoedt voor een heel duur avontuur. Daarnaast altijd bereikbaar voor vragen. Echt super geholpen!"
⭑⭑⭑⭑⭑
⭑⭑⭑⭑⭑
- Jeroen Duijghuisen
"Navraag omtrent mogelijkheid aankoopkeuring. Kreeg telefonisch direct reactie met tevens wat tips. In ieder geval bedankt voor het sparren van van de week. Dit is een service die ik zelf ook geef aan mijn klanten en erg wenselijk in maken van keuzes door wie je wat wil laten doen."
⭑⭑⭑⭑⭑
⭑⭑⭑⭑⭑
- Jeffrey Mosch
"Steven heeft ons al goed geholpen in onze zoektocht naar een nieuwe boot. We hebben nog geen goed exemplaar gevonden maar deze gaat zeker worden gekeurd door Steven!"
⭑⭑⭑⭑⭑
⭑⭑⭑⭑⭑
- Tijs Boonen
"Steven heeft op mijn verzoek het onderwaterschip geïnspecteerd van een zeiljacht ‘op leeftijd’. Dit heeft hij uiterst nauwkeurig gedaan. Tijdens de inspectie heeft hij steeds uitleg gegeven over de bevindingen op een plezierige wijze voor mij als eventueel koper van dit schip en ook voor de eigenaar. Na afloop heb ik een helder rapport gekregen begeleid met heel veel foto’s. En dat binnen een dag. Vragen van mij heeft hij direct beantwoord. Kortom: van harte aanbevolen."
⭑⭑⭑⭑⭑
⭑⭑⭑⭑⭑
- Bart Tromp
"Steven is superaardig, en geeft goede adviezen. Hij komt zijn afspraak na, ondanks dat hij het drukheeft. Leuk ook dat hij meedenkt!"
⭑⭑⭑⭑⭑
⭑⭑⭑⭑⭑
- lily thelen
"Voor de aankoop van een zeiljacht heeft Steven de boot aan een grondige inspectie onderworpen. Fijn gevoel wanneer er een kenner en liefhebber zonder roze bril de boot nakijkt. Er zijn een aantal zaken naar boven gekomen welke te overzien zijn. Hierdoor weten we wat we kopen en dat geeft een gerust gevoel."
⭑⭑⭑⭑⭑
⭑⭑⭑⭑⭑
- Theo Simons
"Steven heeft verstand van zaken en geeft betrouwbare informatie en advies over de aankoop van een boot"
⭑⭑⭑⭑⭑
⭑⭑⭑⭑⭑
- wouter verhulst
⭑⭑⭑⭑⭑
⭑⭑⭑⭑⭑
- Alex tiebot
"Steven heeft ons geholpen bij het aankopen van een sloep. Hij heeft goede kennis van zaken en heeft een keuring gedaan van de boot om ons vervolgens objectief te voorzien van advies. Zaken als de juiste aankoopprijs voor de boot en het verwachte onderhoud in de komende jaren hebben we doorgenomen. Ik kan hem aanbevelen!"
⭑⭑⭑⭑⭑
⭑⭑⭑⭑⭑
- Dennis Tuin
"Steven heeft ons erg goed geholpen. Wij kunnen iedereen die (voor het eerst) een boot gaat aanschaffen adviseren om Steven in te schakelen voor hulp bij het vinden van de juiste boot en het vervolgens keuren van de boot. Dank voor de hulp tot nu toe :) Mvg Emiel en Femke"
⭑⭑⭑⭑⭑
⭑⭑⭑⭑⭑
- E Alkemade
"Steven is een een zeer enthousiaste en betrokken expert Ik heb hem ingeschakeld voor een eerste oppervlakkige aankoopkeuring. Hij denkt echt met je mee en komt met een kundig advies. De eerste boot is het niet geworden, maar ik ben er van overtuigd dat ik met de hulp van Steven een verantwoorde koop ga doen! Frank"
⭑⭑⭑⭑⭑
⭑⭑⭑⭑⭑
- frank verlinden
"Aankoopkeuring van 32 ft zeiljacht Vantevoren uitgebreid contact waarbij mijn wensen en zijn inzichten goed op elkaar afgestemd werden Tijdens de keuring zelf veelvuldig overleg en toelichting Binnen 24 uur terugrapportage zoals overeengekomen"
⭑⭑⭑⭑⭑
⭑⭑⭑⭑⭑
- peter van der voort
⭑⭑⭑⭑⭑
⭑⭑⭑⭑⭑
- Vincent 75
"Ik kwam in contact met Steven voor de boot keuring. Voor de keuring hebben wij veel op whatsapp gezeten om alle details en mogelijkheden te bespreken. Steven heeft voor mij een boot gecheckt, helaas/gelukkig heeft hij gebreken gevonden en op zijn advies heb ik die boot niet gekocht. Beetje jammer, maar toch ben ik tevreden dat ik geen miskoop heb gedaan. Na die keuring hebben wij met Steven gesproken over de boot die ik zoek. Toen kwam ik er achter dat ik eigenlijk andere sort boot wil kopen. Steven kwam met weel adviezen, advertenties en aandacht punten, voor volgende aankoop. Het service van Steven is echt goed en ik ga zijn diensten zeker in de toekomst gebruiken."
⭑⭑⭑⭑⭑
⭑⭑⭑⭑⭑
- D Gaw
"Steven heeft expertise en een objectieve blik. Hij kijkt naar je wens en met name vanuit welke persoonlijke intentie je de aankoop wil doen. Helaas was het schip voor ons geen ‘match’, maar die vinden we zeker nog wel. 14.11.2020: en die hebben we gevonden! Steven heeft onze tweede potentiële aankoop van boven tot onder bekeken en beoordeeld. Wederom een prettige ervaring met Steven met een positief eindresultaat. We zijn inmiddels trotse eigenaars van een prachtig schip."
⭑⭑⭑⭑⭑
⭑⭑⭑⭑⭑
- Arnoud vd Merwe
"Prima keuring uitgevoerd. Goede feedback."
⭑⭑⭑⭑⭑
⭑⭑⭑⭑⭑
- Henk Ijzerman
⭑⭑⭑⭑⭑
⭑⭑⭑⭑⭑
- Lenneke Ossendrijver
"Behulpzaam en onafhankelijk. Heeft mij een miskoop bespaard."
⭑⭑⭑⭑⭑
⭑⭑⭑⭑⭑
- Arnold de Boer
"Steven ingeschakeld voor de keuring van een boot. Steven is een zeer enthousiaste en kundige keurmeester. Daarnaast voorzien van goede dosis humor en zeer toegankelijk. Laat alles duidelijk zien. Steven heeft ons behoed voor een miskoop. Na de keuring wilde verkoper nog 5.000 euro zakken met zijn prijs. Geen gebruik van gemaakt, maar doorgaans verdient een keuring zich dus met gemak terug. Daarbij is het prettig om een zogenaamde “nulmeting” voor je schip te hebben. Succes met het ondernemen en blijf plezier in je mooie vak hebben!"
⭑⭑⭑⭑⭑
⭑⭑⭑⭑⭑
- Michel Middag
"Recent hebben we besloten een sloep aan te schaffen. Aangezien we zelf weinig tot geen verstand van sloepen hebben, hebben we Steven van keurmijnboot.nl verzocht ons te helpen de kwaliteit van een sloep te beoordelen. Steven was keurig op tijd op de afgesproken plaats en heeft een heel programma afgewerkt van kwaliteits meting polyester (osmose) tot aan staat van onderhoud van de motor. Gelukkig bleken er geen grote gebreken te zijn maar er waren toch een paar aanbevelingen van Steven die verkoper meteen heeft doorgevoerd. Dankzij de adviezen/keuring van Steven, die voor een redelijke rpijs werkt, gaan we komend voorjaar met een gerust gevoel het water op!! :-)"
⭑⭑⭑⭑⭑
⭑⭑⭑⭑⭑
- Joke Breedveld
"Enorm nette prettige kerel, kennis van zaken. Strikt in afspraken."
⭑⭑⭑⭑⭑
⭑⭑⭑⭑⭑
- Rembrandt Mirande
⭑⭑⭑⭑⭑
⭑⭑⭑⭑⭑
- Carlos Fernandes
"Prima keuring uitgevoerd een aanrader Steven tolhuis verstaat zijn vak"
⭑⭑⭑⭑⭑
⭑⭑⭑⭑⭑
- Harald Bootsma
"Bij de aanschaf van onze boot hebben we contact gezocht met Steven van "keurmijnboot.nl". Uit voorzorg en omdat je als koper een 'roze bril' draagt, hebben we gevraagd om een aankoopkeuring. Het eerste contact met Steven was direct positief. Hij was heel duidelijk en vond het belangrijk wat wij als koper verwachten, hoe wij dachten over het gebruik van en vooral hoe wij als 'type' booteigenaren zijn. Hiermee heeft hij duidelijk rekening gehouden bij de keuring en kon zo een zeer gedetailleerd rapport en advies aan ons geven. We hebben daarbij veel geleerd, hij heeft ons diverse tips en hints meegegeven. Steven veel dank voor je hulp en adviezen, we hebben in de toekomst zeker nog contact. Een zeer tevreden klant erbij!"
⭑⭑⭑⭑⭑
⭑⭑⭑⭑⭑
- Richard Nolting
"Spontaan persoon. Geeft de juiste feedback die ik nodig heb tijdens de emotionele aankoop van mijn droomjacht..."
⭑⭑⭑⭑⭑
⭑⭑⭑⭑⭑
- Daan
"Bij de aankoopkeuring werd gestructureerd gewerkt en steeds goed aangegeven en uitgelegd wat er was gevonden en wat dit betekende. Ook de voorbespreking telefonisch verliep heel prettig en er werden vooraf al adviezen gegeven waar op te letten bij de aankoop van een boot. Ook werd meegekeken bij linkjes van geschikte boten en van advies voorzien. Ook dit app-contact was prettig. De manier van werken van Steven is prettig en proffesioneel."
⭑⭑⭑⭑⭑
⭑⭑⭑⭑⭑
- Marien van Abeelen
⭑⭑⭑⭑⭑
⭑⭑⭑⭑⭑
- Andre Polderman
⭑⭑⭑⭑⭑
⭑⭑⭑⭑⭑
- Bird's View
⭑⭑⭑⭑⭑
⭑⭑⭑⭑⭑
- Annet Dellemijn
"Wat een fantastische goeie service en advies hebben wij gekregen. Complimenten. Wij vroegen een aankoop keuring voor een schip. Daar dit schip minder bekend is werden wij zeer professioneel doorverwezen naar een andere keurmeester welke wel bekend is met dit type schip en motor. De doorverwijzing en dergelijke werd allemaal perfect voor ons geregeld. Waarvoor zeker weten onze dank. Ook na de keuring( door een andere keurmeester) is er nog geheel belangeloos met ons meegedacht over de eventuele aankoop van het gekeurde schip. . Echt super professioneel. Nogmaals dankjewel voor al je zeer bruikbare adviezen en doorverwijzing. 👍"
⭑⭑⭑⭑⭑
⭑⭑⭑⭑⭑
- everien versteeg
⭑⭑⭑⭑⭑
⭑⭑⭑⭑⭑
- Crypto Whale
⭑⭑⭑⭑⭑
⭑⭑⭑⭑⭑
- Hanjo Nooitgedacht
"Prettig en kundig bijgestaan bij de aankoop van mijn nieuwe boot. Gaf veel nieuwe inzichten en vooral vertrouwen dat ik de juiste aankoop deed."
⭑⭑⭑⭑⭑
⭑⭑⭑⭑⭑
- Simon Boxinghead
"Ik heb met Steven goed de punten naar voren kunnen halen die we de komende jaren verwachten, en hij heeft mijn een duidelijk beeld geschetst hierover. Bedankt!"
⭑⭑⭑⭑⭑
⭑⭑⭑⭑⭑
- Stoter Unlimited
"Super vriendelijk en eerlijk advies. Wij zijn er erg mee geholpen!"
⭑⭑⭑⭑⭑
⭑⭑⭑⭑⭑
- Max Rooijmans III
"Wij hebben zeer goede ervaringen met Steven. Hij heeft twee keer voor ons een boot, waar wij verliefd op waren, een aankoop keuring gedaan. Resultaat een eerlijk en objectief advies zonder de verkoper en koper af te vallen. Beide keren hebben we afgezien van de koop en Steven heeft ons behoed voor hoge kosten. De volgende keer vragen we jou weer."
⭑⭑⭑⭑⭑
⭑⭑⭑⭑⭑
- Fred Uittenbogaard
"Contact opgenomen met Steven tbv een aankoopkeuring. Een zeer prettig contact waarbij snelheid, enthousiasme en kennis centraal staat. Bedankt Steven!"
⭑⭑⭑⭑⭑
⭑⭑⭑⭑⭑
- Bas van Esterik
"Steven heeft voor ons een schip inspectie uitgevoerd. Door zijn kennis hebben we geen kat in de zak gekocht. Fijne samenwerking"
⭑⭑⭑⭑⭑
⭑⭑⭑⭑⭑
- Andre Drenth
"Super snel en goed geholpen. Een vakkundig en grondig advies over de aankoop."
⭑⭑⭑⭑⭑
⭑⭑⭑⭑⭑
- Adri
"In mijn zoektocht naar een goede boot met Steven in contact gekomen. Steven is erg eerlijk in het geven van advies. Hij houd je de spiegel voor en probeert je emoties wat naar achteren te schuiven zodat je de realiteit blijft denken."
⭑⭑⭑⭑⭑
⭑⭑⭑⭑⭑
- Jordan Weggelaar
⭑⭑⭑⭑⭑
⭑⭑⭑⭑⭑
- Dennis Uitenbogaard
"Boot keuring laten doen, goed geholpen duidelijke en eerlijke communicatie. Heeft goed geholpen objectief naar de boot te kijken. Helaas niet tot een koop gekomen wel heel tevreden over de hulp en verdere begeleiding."
⭑⭑⭑⭑⭑
⭑⭑⭑⭑⭑
- Wouter Nijhuis
"Met Steven goed kunnen sparren over waar je op moet letten bij de bezichtiging van een boot. Dit heeft er toe geleid dat wij de boot niet gekocht hebben en dus geen keuring nodig was...."
⭑⭑⭑⭑⭑
⭑⭑⭑⭑⭑
- Marcel Renzenbrink
whatsapp